Nieuwe workshops

  • March 26, 2015 22:14

Er zijn nogal wat nieuwe mogelijkheden voor workshops bijgekomen, met name in het kader van Duurzaam Activisme. De pagina met workshops, trainingen en lezingen is daarom uitgebreid.

Nieuw:

Support & Recovery

Ondersteuning voor (beginnende en doorgewinterde) activisten na lastige ervaringen met (politie)geweld of repressie.

Het S&R team kan in principe binnen 24 uur worden ingezet. Na een eerste respons is er ook de mogelijkheid voor een follow-up, die zich uitstrekt zolang dat nodig is.

 

Duurzaam activisme op groepsniveau/persoonlijk niveau

Twee actieve trainingen waarin we kijken naar basisprincipes voor duurzaam activisme, op groepsniveau (samenwerkingsverband of affinity group) of op persoonlijk niveau.

Doelgroep: activisten. Duur: 2,5 uur.

 

Burn-out factoren

Een workshop om burn-out factoren op persoonlijk en groepsniveau te onderzoeken en te kijken hoe daar op concrete wijze veranderingen in kunnen worden aangebracht.

Doelgroep: activisten. Duur: 1,5 uur.

 

maar ook deze:

Gastles Protestgedichten schrijven

Gastles voor groep 7 en 8 van de basisschool, waarin de leerlingen kennis maken met ‘critical poetry’ (protestgedichten) en aan de hand van een stap-voor-stap aanpak hun eigen protestgedicht schrijven.

 

Voor alle workshops en trainingen geldt nog steeds dat ze kostenloos op locatie kunnen worden gegeven. Neem voor meer info contact op met dhjana(at)xs4all.nl